Mad og måltider

 

Køkkenet i Dr. Louises Børnehus er et levende sted, hvor der laves mad til børn og voksne. Børnene hjælper på skift med at lave mad, idet vi betragter det som en værdifuld pædagogisk aktivitet. Vi spiser sundt og ernærings-rigtigt, og køkkenet ledes af kostvejleder Annette Bruun.

Se, hvad madordning koster her 

Hvornår og hvad spiser vi

Morgenmad: Serveres kl. 06.30-08.00
A38
Øko. mælk
Postevand
Hjemmelavet müsli u/sukker
Frugt
Havregryn
Havregrød
Øllebrød
Groft brød/rugbrød
Honning
Peanutbutter (sunde fedtstoffer til nervesystemet)
Frugtpålæg
Rosiner i stedet for sukker (indeholder fibre og naturligt sukker)
Hjemmelavet marmelade sødet m/ tørret frugter
Ost

Frokost: Serveres kl. 11.00
Der serveres henholdsvis varme og kolde retter, der er tilberedt helt fra bunden og med vægt på årstidens grøntsager og frugter, groft brød og postevand. Altid med fokus på at kosten er sund og varieret. 1 gang om ugen, på gruppens turdag, medbringer børnene selv deres hjemmesmurte madpakke.

Eftermiddagsmad: Serveres kl. 14.00
Varieret frugt/grønt
Rester fra middagsmaden
Indimellem hjemmebag

Læs mere om vores kostpolitik her 

Foto 2